Project

Zeesluis IJmuiden & Terneuzen

In zowel IJmuiden als Terneuzen wordt er gebouwd aan twee grote zeesluizen. IJmuiden wordt zelfs de grootste zeesluis ter wereld. Twee grote projecten waarvoor Molenaar Betonindustrie de bekende betonnen afstandhouders leverde.

Bij het project voor de zeesluis in IJmuiden kwamen wij binnen via de inkoper, een goede relatie van ons. We leverden diverse afstandhouders: grote betonnen varianten, taps en MoSwing. Daarnaast ontwikkelden we speciaal voor dit project een opstortkonus, voorzien van tapsblok met een dekking van 70 mm. Voor ons al een succesvol project, mede omdat we kunnen bijdragen aan een grote afzinkkelder voor de sluisdeuren, die erg uniek is in de wereld.

 

Voor de sluis in Terneuzen dragen we onder andere bij met diepwandringen, voorzien van een speciale beugel. Daarna zijn ook alle betonnen blokjes geleverd voor de voorbereidende werkzaamheden. De afstandhouders voor de grote wanden worden ook voor dit project speciaal ontwikkeld. Dat maakt het een erg geslaagde opdracht!

Toepassingsgebied:
Weg- en Waterbouw
Terug naar projecten

Samenwerken?

Wilt u samenwerken met Molenaar? Dat kan, wij werken vaak samen met diverse aannemers, vlechter en handelaren. Neem (vrijblijvend) contact met ons op en we praten graag met u door.

Contact opnemen