Project

Little C Rotterdam, Zuid-Holland

Het project Little C ligt midden in Rotterdam en bevat appartementen, studio’s, ontmoetingsplekken, horeca en werkplekken. BetonijzerBuigCentrale (BBC) maakte prefab-wapening voor dit project en leverde dit direct met betonnen blokken als afstandhouders. Molenaar Betonindstrie leverde op haar beurt de afstandhouders aan BBC en had daarmee een belangrijk aandeel bij de bouw van Little C.

 

In het project Little C zijn allerlei betonafstandhouders en MoBikons geplaatst. De MoBikon zet zich vanzelf vast in het gat en heeft dus genoeg aan zichzelf om vast te klemmen. Dit scheelt aanzienlijk in extra manuren en materiaal.

 

In eerste instantie leverden wij via BBC onze producten. Later zijn de konussen direct besteld door ERA Controur, de aannemer van dit project. Door de samenwerking met BBC zijn wij vanaf het begin direct betrokken bij Little C. In 2020 wordt het complex afgerond.

Samenwerken?

Wilt u samenwerken met Molenaar? Dat kan, wij werken vaak samen met diverse aannemers, vlechter en handelaren. Neem (vrijblijvend) contact met ons op en we praten graag met u door.

Contact opnemen