Project

Lithos Hogekwartier, Amersfoort

Midden in Amersfoort komen twee woontorens met diverse huur- en koopappartementen. Voor Molenaar een mooi project waarin een nieuwe, snellere en betere manier is ontwikkeld voor het plaatsen van de kim in tunnelbekisting.

 

De nieuwe wooncomplexen vormen een nieuwe toevoeging aan de skyline van Amersfoort. In totaal zijn er 184 nieuwe woningen beschikbaar. Voor het project, waarbij we samenwerken met meerdere partijen, gebruikten we de nieuwe BKE konus. Voorheen waren dat kruisstenen, maar met de nieuwe konus hebben we een nieuw gewaardeerd product te pakken binnen de tunnelgietbouw. Tijdens de bouw van het Lithos Hogekwartier zijn onze producten voor het eerste gebruikt. Met succes: met de BKE konus positioneerden we de kim en het resultaat was fantastisch!

 

Kortom: een dubbel geslaagd project van onze kant! De afronding en oplevering van Lithos Hogekwartier staat gepland in 2020.

Toepassingsgebied:
Woningbouw
Terug naar projecten

Samenwerken?

Wilt u samenwerken met Molenaar? Dat kan, wij werken vaak samen met diverse aannemers, vlechter en handelaren. Neem (vrijblijvend) contact met ons op en we praten graag met u door.

Contact opnemen