Project

Knooppunt Nieuwdorp, Nederland

Het knooppunt Drie Klauwen verbindt de N254 met de N62, vlakbij Nieuwdorp. Voor Molenaar Betonindustrie was het project in de ‘achtertuin’. Het werd een geslaagd project en dichtbij huis.

Het knooppunt was eerst een kruispunt waar veel Zeeuwen dagelijks langs rijden richting de Westerscheldetunnel. Als bevordering voor de doorstroming van het verkeer is het kruispunt aangepakt. De Drie Klauwen was het laatste gelijkvloerse kruispunt van de N62 en is omgebouwd tot een ongelijkvloerse variant met drie viaducten. Daarnaast zijn de verkeerslichten niet meer nodig en kan het verkeer overal doorrijden.

Boskalis leidde dit project als aannemer en was voor ons een goede bekende. Ook met de uitvoerder, Henk Vogelzang, waren de lijntjes erg kort. Dat resulteerde in een geslaagd project. Voor de realisatie van de viaducten leverden wij onze MoSwing en centerconussen.

 

Knooppunt Drie Klauwen is in 2019 afgerond en sinds september van dat jaar helemaal opengesteld.

Opdrachtgever:
Boskalis
Toepassingsgebied:
Weg- en Waterbouw
Terug naar projecten

Samenwerken?

Wilt u samenwerken met Molenaar? Dat kan, wij werken vaak samen met diverse aannemers, vlechter en handelaren. Neem (vrijblijvend) contact met ons op en we praten graag met u door.

Contact opnemen