Project

BAM Infra Schiphol, Noord-Holland

Bij Schiphol komt een nieuwe verkeersbaan voor auto’s. De huidige baan van 20 meter breed, wordt verbreed naar 40 meter over een lengte van 1 kilometer op een hoogte van 6 meter. Een compleet betonnen bouwwerk, waar wij diverse betonproducten voor leveren.

Grote brug

Een groot deel van de nieuwe baan bestaat uit prefab-elementen, gemaakt door Holkon. Holkon gaat al langer mee als klant van Molenaar Betonindustrie en telt als een goede relatie. Zij maakten de liggers voor de ‘brug’, compleet als prefab-producten. In de fabriek zijn de liggers voorzien van onze afstandhouders. Naast Holkon klopte ook BAM Infra bij ons aan. Als verantwoordelijke voor de dekken en pijlers, bestelden ze onder andere MoSwing afstandhouders.

 

De uitvoering van het project loopt nog altijd. De verwachting is dat deze weg bij Schiphol rond 2025 helemaal gereed is.

Opdrachtgever:
Royal Schiphol Group
Toepassingsgebied:
Weg- en waterbouw
Terug naar projecten

Samenwerken?

Wilt u samenwerken met Molenaar? Dat kan, wij werken vaak samen met diverse aannemers, vlechter en handelaren. Neem (vrijblijvend) contact met ons op en we praten graag met u door.

Contact opnemen