Project

A1-verbreding, Nederland

De A1 breidt uit en Molenaar Betonindustrie heeft daar een belangrijk aandeel in. Onder andere MoSwings en Trio’s zijn ingezet om alle betonwerken te creëren.

Doorstroming

Het drukke traject tussen Apeldoorn en Azelo wordt verbreed voor een betere doorstroming. Dat scheelt niet alleen in reistijd, het zorgt ook voor een veiligere situatie. De uitbreiding bestaat uit een aantal nieuwe aquaducten, viaducten, een spoorbrug en een verbreding van verschillende banen. Dat betekent veel betonwerk en veel plaats voor MoSwing’s van Molenaar Betonindustrie. Daarnaast is de MoPlus Centerkonus hier voor het eerst op grote schaal gebruikt. Zichtwerk speelt een belangrijk rol in dit project, dus waren de MoSwing en de MoPlus Centerkonus een perfecte oplossing. De werkzaamheden zijn in 2019 gestart en volgens de planning rijdt het verkeer in 2025 over de nieuwe wegen.

Opdrachtgever:
Rijkswaterstaat
Toepassingsgebied:
Weg- en Waterbouw
Terug naar projecten

Samenwerken?

Wilt u samenwerken met Molenaar? Dat kan, wij werken vaak samen met diverse aannemers, vlechter en handelaren. Neem (vrijblijvend) contact met ons op en we praten graag met u door.

Contact opnemen