Project

A-lanes, Zuid-Holland

De A15 in Rotterdam is de belangrijkste verkeersader in het haven- en industriegebied. Tot de verbouwing was dit een knooppunt waar het verkeer vaak vastliep. De weg is verbreed om het fileprobleem op te lossen. Molenaar Betonindustrie was vanaf het begin betrokken als leverancier van onder andere de MoSwing en MoClip Trio.

 

De verbreding van de A15 was noodzakelijk voor een betere doorstroming van het verkeer. De oplossing was helder: extra rijstroken, een nieuwe hefbrug en extra onderhoud. Vanaf het begin zijn er betonnen windschermen neergezet, waarvoor wij de afstandhouders leverden. Zo zijn wij vanaf het eerste moment betrokken bij dit project in Rotterdam. Verder was Max Bögl hier actief bij betrokken en hebben wij onder andere veel betonnen afstandhouders, MoClip Trio’s en MoSwing’s geleverd voor dit project. De samenwerking verliep uitstekend tussen ons en uitvoerders als Max Bögl, Ballast Nedam en Strukton.

 

De verbreding van de A15, of ook wel bekend als A-lanes, is in 2015 afgerond.

Samenwerken?

Wilt u samenwerken met Molenaar? Dat kan, wij werken vaak samen met diverse aannemers, vlechter en handelaren. Neem (vrijblijvend) contact met ons op en we praten graag met u door.

Contact opnemen